Корпорація АГКО оголосила про створення нового бренду під назвою PTx: новий портфель точного землеробства для прискорення технологічної трансформації сільського господарства.


Дата публикации: 10, Апрель, 2024

Корпорація AGCO — світовий лідер у дизайні, виробництві та продажу сільськогосподарської техніки та технологій точного землеробства, оголосила про запуск PTx — нового бренду, який представляє продуктовий портфель технологій точного землеробства. PTx об’єднує передові технології точного землеробства від ключових гравців AGCO: Precision Planting та її найновішого спільного підприємства, PTx Trimble.

Стратегічне поєднання цих брендів сприятиме швидкому зростанню технологічної трансформації AGCO та підтримуватиме майбутній розвиток та продаж сільськогосподарських технологій наступного покоління для фермерів та виробників оригінального обладнання в усьому світі.

Сучасні рішення під новоствореним брендом PTx забезпечать доступ сг виробникам до найпередовіших технологій в сільському господарстві  за допомогою трьох підходів:

  • Спеціалізовані дилери технологій точного землеробства для сільськогосподарської техніки, одним з яких в Україні є компанія АМАКО, допоможуть українським фермерам модернізувати практично будь-яку марку сільськогосподарської техніки та обладнання, яке вже є в експлуатації, за допомогою найновіших технологій.
  • PTx також розширить свою співпрацю з більш ніж 100 OEM-партнерами у всьому світі, які можуть інтегрувати продукти з портфеля PTx безпосередньо на заводі виробника.
  • А також нова техніка від провідних брендів AGCO — Massey Ferguson, Fendt, та Valtra — будуть пропонувати заводські технології з портфеля PTx.

«Ми вважаємо, що технології повинні давати фермерам можливість працювати з різними брендами протягом усього циклу вирощування. Через пропозиції портфеля PTx в межах Precision Planting та PTx Trimble, ми надаємо сумісні, потужні і водночас прості рішення для технологій точного землеробства сільськогосподарської техніки. Ми знаємо, що фермерство стає легшим, коли технологічні рішення поєднані один з одним — і коли ці системи розроблені і підтримуються експертами, які розуміють потреби фермерів. Саме це обіцяє PTx нашим клієнтам по всьому світу.»

Сет Кроуфорд, віцепрезидент та генеральний директор PTx.

Назва PTx коріниться у спадщині AGCO: точне землеробство (Precision) та передові технології (Technologies), які множать (x) вплив, який вони створюють для фермерів завдяки сучасним, розумним і фермеро-центрованим технологіям.

1 квітня 2024 року Ендрю Сандерман був призначений генеральним директором PTx Trimble. Дванадцятирічний досвід роботи Сандермана на вищих посадах AGCO, враховуючи останній досвід, коли він очолював команду інтеграції спільного підприємства, добре підготував його до управління цим бізнесом:

«Фермери покладаються на технології точного землеробства сільського господарства, щоб збільшити врожайність, зменшити витрати та максимізувати свої ресурси. Запуск PTx та початок спільного підприємства PTx Trimble дозволяють нам краще обслуговувати фермерів, пропонуючи їм модернізовані та заводські рішення для досягнення їх фінансових та операційних цілей.»